Granacik Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Jak ktoś będzie robić zamówienie z ww sklepu to proszę o kontakt. Potrzebuje z stamtąd kilka drobnych gratów. Zawsze to koszty przesyłki można rozbić na dwóch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 11 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Przypominam się. Potrzebuje kilku części do zreanimowania OS 30VG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger298 Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 cześć, udało się zrobić zakupy w rcjapan? jak z ich wiarygodnością i obsługą? chciałem kupić silnik i się zastanawiam czy szukać u naszych sprzedawców czy przez cały kontynent. Na razie wysłałem pytanie do moddelemax (niby na stronie mają) ale może trzeba będzie w szukać w kraju kwitnącej wiśni bo widzę że spaliny żarowe poniżej 10cm3 prawie wyginęły ku mojej rozpaczy - a wystarczyło "tylko" na jakieś 15 lat latanie odpuścić i co się porobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 W dniu 28.11.2022 o 00:10, roger298 napisał: udało się zrobić zakupy w rcjapan? jak z ich wiarygodnością i obsługą? Kupowałem w tym sklepie kilka razy. Mogę ich śmiało polecić. Przesyłki dochodzą bardzo szybko tylko trzeba się liczyć z dodatkowymi opłatami w kraju ale to już norma przy zakupach poza unią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger298 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 dzięki za info. Tak myślałem, że może nie być za dobrze z tymi dodatkowymi opłatami. W tak zwanym między czasie odezwał się do mnie człowiek z nastika i ma os-maxa 46AX, cenowo wychodzi tak samo jak z rcjapan z przesyłką więc chyba trzeba brać. Rcjapan zostanie w odwodzie jak u nas nie będą chcieli sprzedawać spalin bo nie zamierzam się wycofać w elektryki - niech smród spalin i warkot będzie z nami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi