gandiwr Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 witam wszystkich lataków. Może pomożecie. kamerka FLYONE2 - otwieram pudełko, oglądam - napis china robi wrażenie, uruchamiam - coś się świeci, następnie do kompa - ładujemy baterię. wyspałem się cztery godziny, podchodzę patrzę a kamerka też śpi. teraz włączając do kompa czytam: "jedno z urządzeń usb ma awarię ...". włączenie na ON też nic nie daje - kamera milczy. PYTANIE: CO SIĘ KAMERCE MOGŁO STAĆ ? Może znacie odpowiedź. pozdrawiam GANDIWR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam, kamerka jest nowa, może warto zareklamować? Moja już prawie rok nie ma czasu spac..., no może wtedy kiedy ja spie... :mrgreen: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 "jedno z urządzeń usb ma awarię ...". Miałem, ostatnio taki komunikat na komputerze, kupiłem rc interfejs usb do symulatora. Wyszło na to ze jest uszkodzony. Ale moze brakuje ci jakiegos sterownika.. http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=13095&sid=9f9b3f22db559b9fb683f45e4ef0138d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiron Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 włączenie na ON też nic nie daje - kamera milczy.PYTANIE: CO SIĘ KAMERCE MOGŁO STAĆ ? po włączeniu przełącznikiem pogoniłeś ją jeszcze przyciskiem ? samo przełączenie nic nie da , spróbuj i odpisz , jak nie pomoże to podrzucę Ci stery do tego "cacka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.