MiQ27 Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Te tanie zestawy Futaby są też w Wimarexie.Nadajnik 4EXA, odbiornik R136, 3 serwa 3003, kwarce i kabelek. Nie wiem co z akumulatorami - całość za 485zł :roll: No przecież mówiłem, że się nie opłaca tego dłubać Serwa 3003 to standardy. Zestaw z serwami mini kosztuje w Wimarexie 525zł. Ktoś wie, jak się sprawuje odbiornik R 114F ? Słyszałem, że to raczej sprzęt "bliskiego zasięgu" ? Wracajac do PPM24 w C17, C19 i rex5+ niestety zaczyna wariować na tej modulacji Uprzedzałem - dekoder "jak z obrazka" powinien zatrzymać się po 8 kanale i mieć "w GND" dalsze :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h3nry Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Kupic najtansze radio 4 kanalowe (chyba ok 150 zl) i zrobic modulator na 5-7 kanalow z pamiecia. za kolejne 40zl .Tym sposobem za 190 zl ma sie nadajnik o mocy 700 zł Potwierdzam , do tego DDS delikatne dostrojenie odbiornika i mamy całkiem niezłą zabawkę - mi wystarcza . Przerobiłem radio z kompletu od : http://modele.sklep.pl/product_info.php?cPath=1_5&products_id=135 Ps. świetny i stabilny soft, wzorowa dokumentacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekbrej Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ten temat zainspirował mnie do działania 20 lat temu i na tym latam do dzisiaj. Janusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.