alchemique Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Przeglądając ostatnio ofertę sklepu f3m.pl natrafiłem na ciekawą inormację, że zamierza on wprowadzić na rynek modele Pilot-rc o ktorych bardzo głośno ostatnimi czasy na FG. Może być ciekawie, trzeba szykować portfele na nowy sezon :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 No i ten portfel wcale nie musi być podobno gruby, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Z tego c o na stronie pisze to wychodzi na to, że i bez portfela można poszaleć cena 00zł to ja biore skromnie extre 2.2m PS Ciekawe kiedy będą ceny i czy cena będzie podobna do modeli extreme flight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 dopiero teraz w Polsce się to obudziło .. ja już z włascicielem tej firmy rozmawiam przez skypa od 3 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 dopiero teraz w Polsce się to obudziło .. ja już z włascicielem tej firmy rozmawiam przez skypa od 3 lat A kiedy miało się obudzić? Trzy lata temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisj23 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Najważniejsze że w Polsce ktoś się poświęcił i stara się nasz skostniały rynek rozruszać - za to czapka z głowy dla Jakuba. Wcześniej Wimarex próbował z sd-model ale widoczniej wygodniej im sciągać cm-pro... Niestety światowy kryzys i zawirowania w kursach walut troche psują cały obraz - ale mam nadziej że Kuba się nie zniecheci i przetrwa to. 3mam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemis3 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Ale zdaża się, że tak cudowne i wychwalane przez wszystkich modele sprawdzane zza granicy wcale nie okazują sie dobre. Ja osobiście przeszedłem przez 2m Funtanę od Silvestrego i ta niemiła przygoda wyleczyła mnie z patyczaków. Potem przyszedł czas na extrę 2.12 z comp-arf. tu jakośc super, lecz znowuż złe właściwości lotne. Na ten sezon szykuje juz niespodzianke rozmiaru 2.6. Może to będzie w końcu dobry strzał... Jendak jesli chodzi o dobre modele polecam strone Composite-arf.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 A co zlego bylo w tej Fntanie od sebartu? Bardzo mi sie podoba i gdyby byla jeszcze dostepna to z checia bym taka kupil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemis3 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Dobrze, że ostrzegam cię w porę Nie chodzi mi tu o właściwości lotne modelu lecz o jakoś Chińskich rączek i sklejki bananówki z jakiej model jest złozony. gdybyś chciał używać napędu elektrycznego wszystko zapewne byłoby spoko ale kiedy ja wsadziłem os 160 to model dosłownie zaczał się sypać. Dużą wadą jest cholerna folia która wganita się przy byle dotknięciu... kiedy próbujesz podnieśc model żeby go przenieść w środku dosłownie łamią się listewki z których jest złożony... Kiedyś podczas lotu odkleiło mi sie całe łoże silnika i silnik trzymał się tylko na 4 śrubeczkach m3 od przykręcania maski... Model jest dostepny w polsce na sotrnie mixmodel.esco.pl ale ja NAPRAWDE ODRADZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiboogi Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 szczerze..... mnie sie wydaje ze do PL sciagany jest bubel. Nie wiem czym to jest powodowane, moze mniejsza cena zakupu u producenta a cena wystawiana jak za 100% towar ?? Mam pare modeli, przed zakupem zawsze badam fora zachodnie. I co ?? PIEKNE!!! Kiedy juz zdecyduje sie na zakup modelu w PL to przychodzi model no i przewaznie jest lekkie rozczarowanie. Slynne modele z EXTREME FLIGHT ?? np zle spasowane skrzydla !! inne katy kazdego plata ;/ jak dla mnie porazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Tydzien temu kupiłem model od Silvestriego robie go na spalinie z wykonania jestem bardzo zadowolony relacje z budowy umieszcze w odpowiednim dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemis3 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Jaka rozpiętość? czli ogólnie jaki model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witam, Od dziś niższa cena na Extrę 300 Pilot-rc. Dodatkowo zniżka 5% dla uczestników Forum przy jednoczesnym zakupie 5 serw do tego modelu - na hasło "forum rc". Zapraszam eF3M.pl Zapytania proszę na PM lub maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witam, Filmik z "moczeniem ogonka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.