macfis Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ok. Dzieki. A jak z tym interfejsem o ktory pytalem wczesniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Tak tylko trzeba jeszcze miec wtyczke do nadajnika + ten jack do interface. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macfis Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 A pod ktory pin jacka dac sygnal? Tak jak dzwiek? Najdalej od przewodu sygnal, a najblizej mase? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 A czemu kombinujesz pod górke jak daje ci gotowe, tańsze i prostsze rozwiazanie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macfis Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Witam ponownie! Około dziesiątego zamawiam nadajnik, odbiornik i interfejs. Już po kłopocie. Dzięki za pomoc. Teraz nasuwa się kolejne pytanie czy akumulatorek wystarczy do mojego modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Teraz nasuwa się kolejne pytanie czy akumulatorek wystarczy do mojego modelu? Starczy ale lepszy byłby ten http://www.cyber-fly.pl/produkt-139.html (mam go i cały czas jest ok a ten co pokazałeś ma mój kolega i już spuchł. Na te aku trzeba brać małą poprawkę bo nie ma pełnego 10 C......z tego 20C na pewno dłużej skorzystasz i nie będzie się tak męczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejNowak Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Co do kabla symulatora to polecam lekturę. http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=12795 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macfis Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Dzięki za odpowiedź, ale problem już był rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.