pawlik Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Witam Kto pyta nie błądzi, więc piszę... Jestem zielony w temacie funkcjonalności aparatur w paśmie 2.4GHz. Do modelarstwa wróciłem po długiej przerwie. Kiedyś latałem na 35MHz. Teraz z drugiej ręki mam Futabę z modułem Assana X8F na 2.4 GHz. Mam kilka odbiorników Assana, ale jestem ciekawy czy kodowanie sygnału pozwoli mi na spięcie z tym modułem nadawczym innych odbiorników. Pozdrawiam, Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Niestety nie. Z modułem assana współpracują tylko jego odbiorniki. Nowych odbiorników brak. Dostępność używanych znikoma. Warto rozważyć przejście na inny protokół. Chyba, że wystarczy Tobie to co masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik Opublikowano 2 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Dziękuję, za odpowiedź. Na razie mam tyle odbiorników, że na jakiś czas zaspokoją moje potrzeby. Potem to raczej zmiana aparatury, lub wymiana modułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi