rapier Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam Od jakiegos czasu szukam smigla Graupner 4x3" Cam speed prop oraz kolpaka 2mm takiego jak TU Czy ktos wie w jakim sklepie ( najlepiej polskim ) moge tai zestaw lub jego element dostac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 link nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Poprawilem i juz dziala Choc naprawde to dziwne bo nic w linku nie zmienilem bo byl poprawny. Ostatnio kilka razy spotkalem sie z tym problemem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekP Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Teraz też nie działa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Adresu nie mozecie poprawic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Teraz też nie działa.. Wlasnie ze dziala...Od samego poczatku nie zmienilem linku ..Na poczatku nawet nie chcialo mi go pokazac jako link tylko wstawialo kod html. To juz nie pierwszy raz ostatnio jak mam klopot z wstawieniem linku MAteusz...Zdjecie nie jest Twoja wlasnoscia, ani moja.Dlatego ma byc link a nie img i dlatego ja tak dalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 rapier, Wlasnie ze dziala Niestety nie chyba, że jestem wyjątkiem wiświetla się 403 Forbidden -------------------------------------------------------------------------------- nginx no ale mtk już wstawił to zdjęcie więc nie ma co spamować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ale wy macie problemy.... To jest link zewnetrzny a nie wewnetrzny. wiec nie widze problemu zeby tu byl. a ten twoj link dziala tylko w IE... a bez poczatku dziala tez na FF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.