andrzejsq Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam czym otworzyć pliki EPS próbowałem photoshopem infanview no i klapa .Plany w plikach EPS które chciałem otworzyć są na tej stronie . http://rconline.ru/modules/wfdownloads/singlefile.php?cid=29&lid=65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Na Amidze używałem do tego pakietu GhostScript. Pakiet ten ma pochodzenie linuxowe i może na Win też się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Są to pliki postscriptowe . Otworzysz każdym Corelem (również jako import do nowej strony), Adobe Illustratorem. Wyższe numery Photoshopa też powinny otwierać (na pewno funkcją "place"-umieść), oczywiście GhostScript również, tudzież większość programów wektorowych i DTP. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejsq Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Próbowałem photoshop cs2, infanview, Volo wiew, abviewer, deltacad,i parę innych z netu a Ghostscript -a nie mogę uruchomić . a może z tymi plikami coś nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Photoshop CS2 na pewno otwiera pliki postscriptowe, jak również programy wymienione przeze mnie wyżej. Przeglądarki (głównie bitmapowe), przez Ciebie wymienione nie obsłużą tego formatu (prócz Ghostscripta). pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kareks Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Polecam darmowy PDF creator kilka Mb a otwiera EPS-y i przerabia ja na pdf-y poźniej można otworzyc w Acrobacie bez problemów. Pozdrawiam Arek K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejsq Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 pdfcreatot nie widzi tych plików jako " pliki poostscript (*ps)" może te pliki są do bani ? spróbuje jeszcze corelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 jesli chodzi Ci o te cesne z tej strony to niestety sa czesci i owszem ale planu nie ma wiec szkoda zachodu. POnadtto nikt Ci nie zagwarantuje ze producent zestawu nie zdeformowal formatek w celu zabezpieczenia sie przed ich wykozystaniem do ciecia...Ja corelem bez problemu otwarlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejsq Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 No to teraz sprawa rozjaśniona formatki to z pdf-u bym sobie wydłubał liczyłem że tam jest plan . uważam temat za zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 I tak miałbyś kichę ponieważ w tej cessnie z tego co pamiętam jest kadłub laminatowy.Oryginalny manual w pdf z formatkami możesz zciągnąć ze strony producenta czyli Top flite.Jedynym manualem z planem jest Corsair Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 A właśnie że jest więcej tych planów i to całkiem sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 No ok,Stinson,Piper Arrow,Mentor.Sprawdziłem i kadłub w cesssnie jest jednak konstrukcyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Z tego co pamiętam to jeszcze Elder,P-47D,Sea Fury i trochę drobnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 No niestety w p 47 już nie,a reszty już nie trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.