Skocz do zawartości

Czym otworzyć pliki EPS

andrzejsq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Amidze używałem do tego pakietu GhostScript. Pakiet ten ma pochodzenie linuxowe i może na Win też się znajdzie.

Opublikowano

Są to pliki postscriptowe . Otworzysz każdym Corelem (również jako import do nowej strony), Adobe Illustratorem. Wyższe numery Photoshopa też powinny otwierać (na pewno funkcją "place"-umieść), oczywiście GhostScript również, tudzież większość programów wektorowych i DTP. pozdr

Opublikowano

Próbowałem photoshop cs2, infanview, Volo wiew, abviewer, deltacad,i parę innych z netu a Ghostscript -a nie mogę uruchomić . a może z tymi plikami coś nie tak.

Opublikowano

Photoshop CS2 na pewno otwiera pliki postscriptowe, jak również programy wymienione przeze mnie wyżej. Przeglądarki (głównie bitmapowe), przez Ciebie wymienione nie obsłużą tego formatu (prócz Ghostscripta). pozdr

Opublikowano

Polecam darmowy PDF creator kilka Mb a otwiera EPS-y i przerabia ja na pdf-y poźniej można otworzyc w Acrobacie bez problemów.

Pozdrawiam

Arek K

Opublikowano

jesli chodzi Ci o te cesne z tej strony to niestety sa czesci i owszem ale planu nie ma :) wiec szkoda zachodu. POnadtto nikt Ci nie zagwarantuje ze producent zestawu nie zdeformowal formatek w celu zabezpieczenia sie przed ich wykozystaniem do ciecia...Ja corelem bez problemu otwarlem

Opublikowano

I tak miałbyś kichę ponieważ w tej cessnie z tego co pamiętam jest kadłub laminatowy.Oryginalny manual w pdf z formatkami możesz zciągnąć ze strony producenta czyli Top flite.Jedynym manualem z planem jest Corsair

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.