Smolek Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Cześć, Mam na imię Adam, 4x lat, i pewnie jak wielu z Was powracam do modelarstwa po dłuższej przerwie. W szkole podstawowej chodziłem do osiedlowej modelarni i zrobiłem dwa modele F2B plus parę szybowców popularnych w tamtych czasach (Jaskółka, Świerszczyk, Młodzik itp). Kilka lat temu zakupiłem pierwszy model RC - Beta 1400 i od tego czasu jakoś szybko poszło - latanie, rozbijanie, klejenie i tak w koło, umiejętności rosły, dokupowałem kolejne modele i uzbierało się chyba z 10. Wszystko jedna pianki EPP, teraz przyszła kolej na konstrukcyjne i oczywiście z napędem spalinowym. Jako że to już droższe zabawki to pojawia się więcej pytań i tematów do dyskusji i z biernego czytacza forum postanowiłem przejść do aktywnego użytkownika. Pozdrawiam wszystkich i do usłyszenia/przeczytania w innych wątkach. Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Józef 21 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Cześć Jestem z Wałbrzycha na imię mam Józef. Od dwóch lat wróciłem do modelarstwa, które porzuciłem jak miałem dwadzieścia lat a było to w ubiegłym wieku. Chciałem przywitać się ze wszystkimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Witajcie Panowie, rozgośćcie się na forum, czytajcie, piszcie, no budujcie- oczywiście pokazując to w swoich relacjach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi