Smolek Opublikowano 13 Października 2021 Opublikowano 13 Października 2021 Cześć, Mam na imię Adam, 4x lat, i pewnie jak wielu z Was powracam do modelarstwa po dłuższej przerwie. W szkole podstawowej chodziłem do osiedlowej modelarni i zrobiłem dwa modele F2B plus parę szybowców popularnych w tamtych czasach (Jaskółka, Świerszczyk, Młodzik itp). Kilka lat temu zakupiłem pierwszy model RC - Beta 1400 i od tego czasu jakoś szybko poszło - latanie, rozbijanie, klejenie i tak w koło, umiejętności rosły, dokupowałem kolejne modele i uzbierało się chyba z 10. Wszystko jedna pianki EPP, teraz przyszła kolej na konstrukcyjne i oczywiście z napędem spalinowym. Jako że to już droższe zabawki to pojawia się więcej pytań i tematów do dyskusji i z biernego czytacza forum postanowiłem przejść do aktywnego użytkownika. Pozdrawiam wszystkich i do usłyszenia/przeczytania w innych wątkach. Adam.
Józef 21 Opublikowano 13 Października 2021 Opublikowano 13 Października 2021 Cześć Jestem z Wałbrzycha na imię mam Józef. Od dwóch lat wróciłem do modelarstwa, które porzuciłem jak miałem dwadzieścia lat a było to w ubiegłym wieku. Chciałem przywitać się ze wszystkimi.
zbjanik Opublikowano 13 Października 2021 Opublikowano 13 Października 2021 Witajcie Panowie, rozgośćcie się na forum, czytajcie, piszcie, no budujcie- oczywiście pokazując to w swoich relacjach!
Rekomendowane odpowiedzi