malinn Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Jasne , że pamiętam - Elektrona i liczę na niego ;-) Jutro w w Nowem n.Wisłą Marcin masz Gdyniaków z f3f rasowymi - 4 modelarzy. Jak byś czasem ich widział proszę pozdrów ich ode mnie. Mi się raczej nie uda dotrzeć jutro niestety , a ma wiać ideał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Jutro w w Nowem n.Wisłą Marcin masz Gdyniaków z f3f rasowymi - 4 modelarzy. Jak byś czasem ich widział proszę pozdrów ich ode mnie. :shock: :shock: :shock: Szkoda że dopiero teraz się dowiaduję! Bym się przyłączył.... może jeszcze dam rade. Od kilkunastu dni wożę ze sobą moją nową kamerę z nadzieją że będzie coś ciekawego do nagrania a tu masz.... w końcu wypróbuję :!: :rotfl: Pogoda się zgadza! Do wtorku ma być igła wiatr ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Jednak jadę i chłopaki z Gdyni też będą na bank. edit: No i byłem na szczęście nie sam. Zjechała się doborowa ekipa... Oto nasza foto relacja, by narobić trochę smaka przyszłym zawodnikom mini f3f: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=157925#157925 Lista uczestników zabawy f3f mini nadal otwarta ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Witam po długiej przerwie. Koledzy z Gdyni robią zawody w naszym regionie. Ja już z kolegom Manaqiem się zapisałem byle wiatr dopisał. Zachęcam innych do zapisywania się i wspólnej zabawy. http://www.f3f-klif.pl/2010/02/puchar-wisly-f3f-lisie-katy-10-11-kwietnia/ Będzie się działo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 No. Ja jeszcze tylko wyrobie licencję i tez się zapisuję. :mrgreen: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.