romsonic Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Nad jeziorem . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 No ok, pamiątka fajna, dobrze, że jestem dawno po obiedzie, bo choroba morska gwarantowana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romsonic Opublikowano 22 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Wiało,a lot był naturalny Easy gliderem bez dodatków stabilizujących , zaś kamera,nie cel,a dodatek i taki film. Aczkilwiek .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Nie miałem na myśli nic zlego, a mogłem, ugryźć się w język i nic nie pisać ? Ja nie lepsze filmy nagrywałem w gorszej jakości, oglądać się nie dało ? Nastal mavic mini i w domu zaczęli oglądać obrazki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi