Ryszard58 Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Witam ponownie kolegów . Z końcem Października KWM-RH filia szkutnicza zakończyła produkcje włoskiego pancernika Vittorio Veneto 1:350 Trumpeter . 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Piękny model. Aż mi się łezka w oku zakręciła, bo w zamierzchłej przeszłości zbudowałem model tego pancernika z Małego Modelarza. Do dzisiaj kadłub wraz nie do końca kompletnymi nadbudówkami i zdekompletowanymi wieżami artyleryjskimi stoi na parapecie w modelarni. Swoją drogą jaki ten butapren to była dobry klej do modeli papierowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 18 minut temu, Viper napisał: Piękny model. Aż mi się łezka w oku zakręciła, bo w zamierzchłej przeszłości zbudowałem model tego pancernika z Małego Modelarza. Do dzisiaj kadłub wraz nie do końca kompletnymi nadbudówkami i zdekompletowanymi wieżami artyleryjskimi stoi na parapecie w modelarni. Swoją drogą jaki ten butapren to była dobry klej do modeli papierowych Też go sklejałem MM,miałem wtedy 16 lat,klej robiłem z płytek łazienkowych(polistyronowych i TRI)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi