Ryszard58 Opublikowano 30 Października 2021 Opublikowano 30 Października 2021 Witam ponownie kolegów . Z końcem Października KWM-RH filia szkutnicza zakończyła produkcje włoskiego pancernika Vittorio Veneto 1:350 Trumpeter . 1 1
Viper Opublikowano 30 Października 2021 Opublikowano 30 Października 2021 Piękny model. Aż mi się łezka w oku zakręciła, bo w zamierzchłej przeszłości zbudowałem model tego pancernika z Małego Modelarza. Do dzisiaj kadłub wraz nie do końca kompletnymi nadbudówkami i zdekompletowanymi wieżami artyleryjskimi stoi na parapecie w modelarni. Swoją drogą jaki ten butapren to była dobry klej do modeli papierowych
tytan12 Opublikowano 30 Października 2021 Opublikowano 30 Października 2021 18 minut temu, Viper napisał: Piękny model. Aż mi się łezka w oku zakręciła, bo w zamierzchłej przeszłości zbudowałem model tego pancernika z Małego Modelarza. Do dzisiaj kadłub wraz nie do końca kompletnymi nadbudówkami i zdekompletowanymi wieżami artyleryjskimi stoi na parapecie w modelarni. Swoją drogą jaki ten butapren to była dobry klej do modeli papierowych Też go sklejałem MM,miałem wtedy 16 lat,klej robiłem z płytek łazienkowych(polistyronowych i TRI)?
Rekomendowane odpowiedzi