Killerus Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Na pewno wielu z nas widziało przepiękne akrobacje modelami samolotów, od miniaturek, po giganty 3 metrowe. Polecam obejrzenie tego filmu, na którym pilot wykonuje akrobacje prawdziwym samolotem SU-26, respekt dla pilota !! http://www.aviation.net.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=129 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Dobry film, warto obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 warto:) widziałem na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Bardzo fajne ale troche chyba przesadzil z dymem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Jurgis Kairys potrafi zachwycić swoim lataniem. Wiem bo czekaliśmy w Bielsku na jego pokaz dwie godziny w przenikliwym zimnie, ale było warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Prawda - w Bielsku pokazał co nieco i fakt, było warto . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Tak w Góraszce pokazał klase : a to moje wypociny, troche z innej perspektywy... http://pl.youtube.com/watch?v=3ZUPPklMORA&feature=channel_page Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Dj., Twój film nie gorszy Tylko szkoda że taki krótki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Też mam kilka filmów z Bielska tylko nie mam czasu obrobić i posłać na sieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Piękne akrobacje i piękny samolot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.