a2j Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 WhatsApp Video 2023-06-07 at 20.13.45.mp4 Start nawet nie pół gazu i podnosi ładnie ogon, zaciągnąłem delikatnie wysokość i poleciał. Trochę nerwowo muszę dodać więcej expo. Do zakrętów potrzebuje steru kierunku same lotki można powiedzieć mu przeszkadzają (driftuje). Naprawdę fajny model ale na kompletnie bezwietrzną pogodę. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca No i mnie się to podoba. Chyba zrobię taki sam. Powrót do hobby po wielu, wielu latach. Część elektroniki zamówiona, aparatura flysky fs-i6x w drodze. Jeszcze kminie czy by w takiego Choppera nie wrzucić jakieś podstawowe Gryo z Aliexpress i by było cacy. Chyba nawet taki sam silnik mi idzie ze śmigłem 5 cali 3 płatowym (czy tam 6 cali nie pamiętam) - może pociągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi