Dawid_RC Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witam! Potrzebuje przedłużyć kabel od serwa.Patrzyłem w sklepach gotowe przedłużki, lecz cena ich jest dość wysoka. Więc jakiego rodzaju kablem przedłużyć kabel i gdzie go można dostać. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 w sklepach elektronicznych albo w elektrycznym poszukaj. Nie wiem czy trzy żyłowy, ale można taśmy użyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_RC Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Myślę, że ten się nadaje: http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p1164,kabel-trzyzylowy-jr-0-25-mm2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 może być, w końcu 10m kabla Ci chyba nie potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Jeśli masz zepsute serwo to możesz z niego uciąć kabelek i dolutować go jako przedłużkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Jeśli masz zepsute serwo to możesz z niego uciąć kabelek i dolutować go jako przedłużkę I to jest najlepszy sposób jak chcesz sam przedłużke zrobić, dlatego ja zawsze przed wywaleniem serwa ucinam przewody, zawsze sie moga przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.