Ryszard58 Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Kolejna "łódeczka" opuściła KWM-RH (filia okrętowa .Model pancernika rosyjskiego z I wś "Gangut" model sprzedawany przez Revella ale w oryginale to przepak Zvezdy 1:350 . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Widzę, że sklejasz wszystko co się da. Czy napisałbyś nowy wątek gdzie podzieliłbyś się spostrzeżeniami, może różnicami w sklejaniu modeli samolotów, czołgów i okrętów? Są jakieś niuanse? Bardzo jestem ciekawy Twoich doświadczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 To dodam jeszcze że latam dronami ,szybowcami i samolotami RC Ot takie zboczenie i nieuleczalna choroba z mlodości Z tego sie nie da wyleczyć ,można na jakiś czas zrezygnować ,ale jak narkoman wraca sie do tego. No ale o tym wiedza wszyscy zarażeni tą choroba , nawet na tym forum ,i przyznają mi racje.Co do samych modeli plastikowych to moze naisze tak lubię kleić to co mi sie podoba , szczególnie modele samolotów z I ws Te z drugiej tez nie pogardzę ,ale jakoś mi sie przejadly mesery ,spity i tym podobne . .pojazdy to taka odskocznia od samolotów , a ostatnio nawet rajcują mnie okrety .A to za sprawą tego że kolega poprosił mnie o sklejenie takowych ,i minie to wzięło .Co do opisów na forum ,to powiem szczerze że mi sie nie chce ,szkoda czasu ,wolę ten czas spożytkować na prace nad modelami . Ewentualnie mogę odpowiedzieć w tej sprawie gdy ktos zapyta o to .No i tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi