Ryszard58 Opublikowano 21 Listopada 2021 Opublikowano 21 Listopada 2021 Kolejna "łódeczka" opuściła KWM-RH (filia okrętowa .Model pancernika rosyjskiego z I wś "Gangut" model sprzedawany przez Revella ale w oryginale to przepak Zvezdy 1:350 . 1
robertus Opublikowano 21 Listopada 2021 Opublikowano 21 Listopada 2021 Widzę, że sklejasz wszystko co się da. Czy napisałbyś nowy wątek gdzie podzieliłbyś się spostrzeżeniami, może różnicami w sklejaniu modeli samolotów, czołgów i okrętów? Są jakieś niuanse? Bardzo jestem ciekawy Twoich doświadczeń.
Ryszard58 Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Opublikowano 21 Listopada 2021 To dodam jeszcze że latam dronami ,szybowcami i samolotami RC Ot takie zboczenie i nieuleczalna choroba z mlodości Z tego sie nie da wyleczyć ,można na jakiś czas zrezygnować ,ale jak narkoman wraca sie do tego. No ale o tym wiedza wszyscy zarażeni tą choroba , nawet na tym forum ,i przyznają mi racje.Co do samych modeli plastikowych to moze naisze tak lubię kleić to co mi sie podoba , szczególnie modele samolotów z I ws Te z drugiej tez nie pogardzę ,ale jakoś mi sie przejadly mesery ,spity i tym podobne . .pojazdy to taka odskocznia od samolotów , a ostatnio nawet rajcują mnie okrety .A to za sprawą tego że kolega poprosił mnie o sklejenie takowych ,i minie to wzięło .Co do opisów na forum ,to powiem szczerze że mi sie nie chce ,szkoda czasu ,wolę ten czas spożytkować na prace nad modelami . Ewentualnie mogę odpowiedzieć w tej sprawie gdy ktos zapyta o to .No i tyle w temacie
Rekomendowane odpowiedzi