Patryk Sokol Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ostatnio doszedłem do wniosku, że przydałoby się wymienić moje akumulatory do modeli DLG (bo miały już 2 lata i połowę pojemności). Zamówiłem więc te aku: http://www.batimex.pl/towar.asp?idtowaru=2036 I to był olbrzymi skok jakościowy. Teraz zamiast 2 letniego pakietu który się oddaje do 160mAh, mam 3 nowiutkie pakiety które oddają od 140 do 150mAh... Najgorsze jest to, że pakiety mam już polutowane, więc o reklamacji mogę zapomnieć. Zdecydowanie nie polecam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 ja testowałem aku z batimexu w telefonach oraz PDA. Te baterie to jedna wielka lipa. oryginalny pakiet 1440mAh Hp po dwóch latach pracy trzyma ok 6-7 godzin pracy a nowy pakiet 1440mAh batimexu nie trzyma nawet 4 godzin :shock: . Podobnie z jest telefonami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 To juz dawno wiadomo ze baterie z tej firmy to chinszcyzna i to ta nizszych lotow .Najlepiej kupic drozsze baterie i cieszyc sie ich zywotnoscią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.