gładkilot Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Kiedyś zbudowałem tego malucha ale zbliżały się zawody esa i trzeba było latać kombatem i poszedł w kąt. Teraz znalazłem chwilkę i wypuściłem go na wolność PS. obejrzyjie film do końca Jeszcze ciepły choć na dworze zimno http://pl.youtube.com/watch?v=j2hU-lbOVoY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 To co napisałeś w post scriptum, to odnosi się do tej pełnej minuty czerni? Tam jest coś ukryte? Jakiś skarb, albo dodatkowe życie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Tomisław Piotr, oj tej minuty nie zauważyłem.....you tube przy dodawaniu dźwięku(wyciął mi oryginalny i musiałem zastąpić) wydłużył film(SORY) a co do PS to po prostu większość ludzi włącza i po chwilce wyłącza – nieważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-94 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Świetnie lata , podczas szybowania jest stabilny w locie nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Masz u mnie medal Zefirobuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Masz u mnie medal Zefirobuda Czuję się zaszczycony Dziękuję bardzo Pozdrawiam resztę szczęściarzy Modelik cały czas jest na chodzie........fajnie się tym lata - troszkę słabo szybuje ale lata całkiem przyzwoicie.....w skrzydłach mam listewkę sosnową dzięki czemu mogę sobie nieraz pozwolić na pętelkę .....jak mi się uda to może powstanie jeszcze inny filmik w wersji summer ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.