Pjoter92 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Witajcie, z tej strony Jebaniutki (właściwie Yebaniutky;)), a tak na poważnie mam na imię Piotrek, mam 29 lat. Mieszkam w małej miejscowości na podkarpaciu (pogórze strzyżowskie - oj piękne pagórki do polatania:)). Na forum jestem już kilka lat ale jak dotąd miałem okazję tylko przyglądać się waszym modelom, ale po latach zaczynam dorastać do rozpoczęcia własnej przygody z modelami (dokładnie te które są najbliższe mojemu sercu to szybowce - z góry uprzedzam NIE motoszybowce). Cóż jeszcze mogę dodać od siebie? Jeszcze raz was wszystkich witam serdecznie i pozdrawiam w tym nowym roku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Super nick gratuluję wyboru, pewnie długo nad nim nie myślałeś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pjoter92 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 W dniu 3.01.2022 o 22:50, daras napisał: Super nick gratuluję wyboru, pewnie długo nad nim nie myślałeś. Hehe chwytliwy prawda?;) A tak na poważnie nick to wytwór młodzieńczej fantazji:P Jeszcze z czasów ciupania z kolegami w podstawówce w Heroesa III, aczkolwiek jak widać pozostał ze mną na stałe:) Ps. fajny avatar, z czego strzelasz? Mi się aktualnie ostał tylko Hatsan 90 i Kandar CP1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi