majkelwudu Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Witam dzięki za przyjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Do przyjęcia jeszcze trochę.. Ty zamieściłeś ogłoszenie o sprzedaży akrobata 2,6 m w powitalni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelwudu Opublikowano 18 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 To nie było ogłoszenie, chciałem tylko zdjęcia wrzucić na przywitanie. Widocznie to nie był ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Rozumiem, wyglądało to jak oferta ... Oczywiście zapraszamy Cię na forum proszę jednak o parę słów o sobie tym bardziej że chyba początkujący nie jesteś, zważywszy czym latasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelwudu Opublikowano 19 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Cześć jestem Daniel, pasje do modelarstwa zaszczepił we mnie tata. Latam od najmłodszych lat aktualnie modelami extreme flight. Jest moje hobby któremu poświęcam każdą wolną chwilę. Pozdrawiam całego grono modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi