Miguel Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Cześć ? Przychodzę z zapytaniem o miejsce do latania małymi/średnimi modelami w Bytomiu i okolicach. Mam tu na myśli przede wszystkim ESA WWII oraz małe EDF wyrzucane z ręki. Nie potrzebuje lotniska modelarskiego, wystarczy mi jakaś polana, w miarę płaski teren, oczywiście najchętniej bez drzew itd. Gdyby dało się jeszcze wystartować FunCubem już byłoby całkiem super. Czy ktoś zna takie miejsce? Dziękuje za pomoc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Miechowice.Teren po byłej kwk Miechowice.fun cubem wystartujesz i wylądujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iru83 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Witaj Mieszkałem w Bytomiu, dzielnica Rozbark i jedyne co mi przychodzi do głowy to nie wiem czy znasz Żabie Doły, jak się wchodziło tam od strony ul. Pszczyńskiej zaraz za mostem po lewej stronie były takie hołdy i tam na tych hołdach u góry było mnóstwo otwartego terenu nie wiem jak jest teraz bo już dawno tam nie byłem ale myslę że warto sprawdzić. żabie doły to rezerwat przyrody ale te hołdy to chyba nie, nie wiem czy można tam w ogóle latać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi