Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PiotrekWLKP Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Witam?♂️ Pierwsze koty za płoty ni obylo się bez małego problemu XD przy pierwszym wyrzucie bez silnika urwałem podwozie z trochę za bardzo zadzieral w locie slizgowym. Zadarł, poleciał w dół... Wyratowałem, ale z małym cyrklem. Drugi lot (pierwszy z silnikiem) już po poprawkach. Zapomniałem braku wagi podwozia i zaklikowanie silnika do poprawy. Model bardzo stabilny pomimo zadzierajacego silnika. W locie zabrakło już mi trymera żeby wypoziomowac lot. W tyg małe poprawki i można podbijać niebo "myśliwcem" W10 ?? 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Bardzo ładny i bardzo dobrze latajacy model.Narobiłeś mi ochoty na takiego akrobata z lotkami i profilem Naca 2415.W wersji 25 na 3,5ccm.Jak rozwiązałeś mocowanie płata do kadłuba .Jakieś fotki można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekWLKP Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Dzięki Grzesiek, po wyregulowaniu silnika wicherek będzie latał jak każdy, czyli sam Oczywiście z innym profilem i lotkami byłby bardziej "wyczynowy" ale nie o to w tym konkretnym modelu chodziło zdjęcie mocowania wstawię później. Teraz czas ożywić W15 ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi