Marek_Spy Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zastanawiam się czym zabarwic środki do stołu drukarki 3D czyli popularny lakier do włosów Hergon czy inne podobne specyfiki, psikając na szkło niestety nie widać dokładnie czy lepiszcze się równomiernie rozprowadziło a tak przy zabarwieniu widać by było wyraźnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Trochę nie rozumiem pytania ? Używam lakier firmy dima Fix (bezbarwny ) na szkle i widać idealnie . Łącznie ze starym lakierem jak i nową warstwą. Jak ma być idealnie od spodu to zmywam warstwę. Może kwestia wprawy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 3 godziny temu, Marek_Spy napisał: czym zabarwic środki do stołu Marku, jaki kolor??? określ to podam co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 nie jest to kwestia wprawy a wygody bo jak będzie np. czarny to będzie dokładnie widać nie sadzisz ? teraz drukuje w abs duże powierzchnie i tam klajstrowanie jest istotne. Moze w aerozolu widać ale w psiaczku nie bardzo. 5 minut temu, d9Jacek napisał: Marku, jaki kolor??? określ to podam co i jak Kolor albo czarny albo niebieski A używam NeedIT 3D https://www.drukarki3d.seb-comp.pl/akcesoria/156-klej-do-drukarki-3d-liquid-need-it-3d.html?gclid=CjwKCAiAlrSPBhBaEiwAuLSDULsJvMocd7Pcrw-ve8pHg9WLOlkzJYCrEVrtB2wpb78jKZCAPe0WNRoCF6YQAvD_BwE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Marek_Spy napisał: niebieski najprościej gencjana z apteki, wkład do markera lub błekit metylenowy..... prościej juz nie można 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 O wkładzie już myślałem możne kropla jodyny ? Błękit metylowy nie wiem gdzie kopić a gencjany nie mam a pomysł dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 11 minut temu, Marek_Spy napisał: możne kropla jodyny raczej nie 11 minut temu, Marek_Spy napisał: Błękit metylowy nie wiem apteka , ale na aledrogo chyba też kupisz 11 minut temu, Marek_Spy napisał: gencjany nie mam apteka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 No to muszę wędrować do apteki Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi