hub Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Dzień dobry wszystkim. Nie jestem modelarzem RC, choć modelarstwem param się od "wieków". Jako dzieciak marzyłem o budowaniu modeli latających najlepiej makiet RC ale czasy i warunki nie sprzyjały takim marzeniom. Więc zostałem "plastikowcem". Ale od zawsze miałem i nadal mam sentyment do "dużego" modelarstwa. Na dodatek została mi fascynacja modelarskimi silnikami spalinowymi które od pewnego czasu kolekcjonuję. Stąd chęć uczestnictwa w Forum. Pozdrawiam 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Witamy serdecznie. Dla każdego pasjonata modelarstwa jest tutaj miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Koniecznie pochwal się w odpowiednim temacie swoją, a może już naszą kolekcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi