Atomizer Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Witam Od niedawna mam problem z naładowaniem jakiegokolwiek pakietu lipol na mojej mini ładowarce! Czyżby koniec gwarancji? A może coś źle robię? Tyle razy nią ładowałem i były problemy jak pakiet był mocno rozładowany ale tylko podladowalem w innej to zaczynała działać, a od pewnego czasu nic nie ładuje. Wkleje kilka zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Pewnie tranzystor padł Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 26 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Ja się kompletnie na tym nie znam. Ktoś naprawia takie rzeczy? A może łatwo da się naprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Miałem dwie ale porzuciłem po awariach bo nie ma sensu ich naprawiać Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 26 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 No to ma super opinie ? Zwykła ładowarka 2-3s za 20zł dłużej mi służy. Tak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Moze i tak, może komuś będzie się chciało naprawiać a nie lepiej kupić nową? Koszt części i robocizna nie wiem czy w 100 się zmieści.Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Zobacz czy ładuje bez balansownia. Jak tak to coś z układem balansera. W moim klonie tej ładowarki puściły luty złącza. Przelutowałem zwykłą cyną i działa jak nowa. Może się zdarzyć, że coś z układem pomiarowym nie tak. Schematy w sieci są tylko trzeba sprawdzić jaki procek w Twojej siedzi. Opisy problemów i ich napraw też dostępne. Chyba najlepiej udokumentowana ładowarka w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Dokumentację jak potrzebna mogę udostępnić jak potrzeba.Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 27 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Nie ładuje nie rozładowuje akumulatorków, z balansowaniem czy bez ten sam komunikat BALANSE CONNECT ERROR Zaraz rozkrece obudowę i zerkne co jest w środku. Aparat nie łapie ostrości dlatego zdjęcie słabej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 przy zwykłym ładowaniu też podłączałeś złącze balansera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 27 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 I tak i tak sprawdzałem , ten sam komunikat wyskakuje. BALANSE CONNECT ERROR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Takiej płytki nie widzialem, czyli też jak ładujesz bez balancera to też ten sam komunikat? Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Moja ładowarka w trybie "Fast charge" bez podłączenia złącza balansera od pakietu ładowała. W trybie "balanse charging" wywalało błąd. Problemem było połączenia obu płytek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 27 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Widzę, że naprawa nie będzie taka prosta i chyba nie warto sobie tym zawracać głowy. Na allegro jutro kupię drugą za 130zł i po problemie ? Przynajmniej na czas gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Tak jak pisałem, że nie opłaca się poświęcać czas na naprawę i mam już nową. Tak się pospieszyłem z zakupem, a teraz widzę jakąś aktualizację Imax B6 evo ładowarka w kolorze czarnym. Ktoś ma, korzysta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi