Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od niedawna mam problem z naładowaniem jakiegokolwiek pakietu lipol na mojej mini ładowarce!

Czyżby koniec gwarancji?

A może coś źle robię?

Tyle razy nią ładowałem i były problemy jak pakiet był mocno rozładowany ale tylko podladowalem w innej to zaczynała działać, a od pewnego czasu nic nie ładuje.

Wkleje kilka zdjęć.

IMG_20220226_125624.jpg

IMG_20220226_125629.jpg

IMG_20220226_125743.jpg

IMG_20220226_125738.jpg

• Tytuł został zmieniony na IMAX B6 mini
Opublikowano

Moze i tak, może komuś będzie się chciało naprawiać a nie lepiej kupić nową? Koszt części i robocizna nie wiem czy w 100 się zmieści.

Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zobacz czy ładuje bez balansownia. Jak tak to coś z układem balansera. W moim klonie tej ładowarki puściły luty złącza. Przelutowałem zwykłą cyną i działa jak nowa. Może się zdarzyć, że coś z układem pomiarowym nie tak. Schematy w sieci są tylko trzeba sprawdzić jaki procek w Twojej siedzi. Opisy problemów i ich napraw też dostępne. Chyba najlepiej udokumentowana ładowarka w necie.

Opublikowano

Nie ładuje nie rozładowuje akumulatorków, z balansowaniem czy bez ten sam komunikat

BALANSE CONNECT ERROR

Zaraz rozkrece obudowę i zerkne co jest w środku.

Aparat nie łapie ostrości dlatego zdjęcie słabej jakości.

IMG_20220227_090922.jpg

IMG_20220227_090941.jpg

Opublikowano

Moja ładowarka w trybie "Fast charge" bez podłączenia złącza balansera od pakietu ładowała. W trybie "balanse charging" wywalało błąd. Problemem było połączenia obu płytek.  

Opublikowano

Widzę, że naprawa nie będzie taka prosta i chyba nie warto sobie tym zawracać głowy. Na allegro jutro kupię drugą za 130zł i po problemie ?

Przynajmniej na czas gwarancji.

Opublikowano

Tak jak pisałem, że nie opłaca się poświęcać czas na naprawę i mam już nową.

Tak się pospieszyłem z zakupem, a teraz widzę jakąś aktualizację Imax B6 evo ładowarka w kolorze czarnym.

Ktoś ma, korzysta ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.