radek872 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Witam poszukuję długie manetki Graupner od pewnego czasu zmieniłem sposób trzymania manetek i zwykłe z nadajnika są strasznie krótke.Może ktoś z kolegów ma na zbyciu manetki z pulpitowych nadajników serii MC lub wie gdzie można takie nabyć ?? PS mogę także isc na wymiane mam oryginalne z MX 16s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam http://www.cyber-fly.pl/produkt-154.html PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 mam oryginały baardzo długie od GR FM 314, czekam aż dojdzie UH z nowymi krótkimi, możemy przykleić bajer jak mi się sprawdzą. W razie "W" wal na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.