Tomek Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Takie małe? Czy wystają na 2 czy 3 mm to kłócić się nie będę . Nawet na najbliższych zdjęciach Łosia (zbliżeniach) to nitów z kabiny i skrzydeł niemal nie widać. Dopiero grupa nitów na kołpaku śmigieł jest około 2 razy większa od pozostałych. Generalnie na zdjęciach Łoś jest gładki jak dupcia niemowlaka. Zbudować taki model w rok , to doprawdy sukces! Gratuluję pomysłu i realizacji . No i dokładności wykonania. Ciekawy jestem skąd macie dostęp do tak dokładnych planów, zdjęć itd.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Szkoda , że nie RC. Tomek RadioControl tylko nie latający ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Prócz Wilgi, mam jeszcze Jaka-18 w wykonaniu Pana Eugeniusza. tutaj więcej fotek: JAK 18 Wilga, która już prezentowałem na forum Więcej fotek tutaj: Wilga Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elefantes Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Wrzuciłem na fotosika moim zdaniem najlepsze fotki z prac przy modelu: http://elefantes.fotosik.pl/albumy/583419.html pozdr. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigerhellmaker Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Takie małe? Ciekawy jestem skąd macie dostęp do tak dokładnych planów, zdjęć itd.? Monografia Łosia Ajpress pewno. Słyszałem też na filmiku że po jakieś plany jeżdżono do Krakowa . Mam takie pytanko podobno jakiś Polak czy ktoś z USA przekazał jakieś plany Łosia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 NA monografii widać dożo ,ale nie aż tak , chyba że podpierali się ogólnie produkcjami z tego czasu (polskimi i nie tylko ) i razem zebrali to w jakiś złoty środek. W każdym razie wyszło obłędnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigerhellmaker Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Cześć. Na coś takiego natknąłem się szukając warkoczarek http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=4736 A tak na marginesie szukam dalej informacji na temat budowy warkoczarek , potrzebuje czegoś na nieduże elementy (kubki,wazoniki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Tego chyba tu jeszcze nie było: Szczegóły http://www.altair.com.pl/cz-art-2586 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.