DJDIT Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Zdjęcie chyba wszystko wyjasnia Link do zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 DOBRE :shock: Ale realizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek89 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 REWELACJA:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 No niestety muszę wam wierzyć na słowo. Jedyne, co mi się wyświetla to: Ta strona nie jest dostępna w naszej korporacji. W razie wątpliwości skontaktuj się z administratorem!!! Sprawdzę w domu. Już nawet modelarstwo jest na cenzurowanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 No niezle ...zadbano o szczegöly..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 ...czy to pomocnik maszynisty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 I potem dziwić się , że są wpadki na przejazdach. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 ...w(y)padek (moja polonistka zabiłaby mnie za taką "twórczość") przy pracy? PS A, swoją drogą, chytry sposób na odciągnięcie uwagi od ewentualnych niedoróbek w dioramie :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Jak taki pedantyczny to zadnej wpadki nie bedzie - na pewno przedsiewziete sa srodki zabezpieczajace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Jak taki pedantyczny to zadnej wpadki nie bedzie - na pewno przedsiewziete sa srodki zabezpieczajace Myślisz, że te "środki" także oddano w odpowiedniej skali? :devil: Od biedy dałoby się chyba zrobić formę do lateksu ze szprychy... :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Ja tam zdaje sie widze jedna szpryche taka oparta o sciane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Wypadek jest wtedy jak jest wpadka niekontrolowana ,i to nie ze swoja dróżniczką. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Ta strona nie jest dostępna w naszej korporacji. W razie wątpliwości skontaktuj się z administratorem!!! W pracy sie pracuje a nie bawi modelarstwem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 W pracy sie pracuje a nie bawi modelarstwem :wink: Jasne . :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 To trzeba mieć taką prace w której moża się pobawić modelarstwem fotosik super ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 No muszę powiedzieć że mnie zatkało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Ta strona nie jest dostępna w naszej korporacji. W razie wątpliwości skontaktuj się z administratorem!!! pewnie jak w każdej pracy macie zabezpieczenia przed XXX :rotfl: ta fota sie do tego zalicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Stecio ! nie zauważyłeś TEGO " O czym mysli pedantyczny modelarz +18" a u Ciebie widzę 14 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 hmmm Dareczku powiedział bym : Głodnemu chleb na myśli ale mam świadomość że możesz mi się odwdzięczyć słowami : Głodny głodnemu zawsze wypomni. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 ale mam świadomość że możesz mi się odwdzięczyć słowami : Jako że zostało ci osiemnaście do setki to już nie będę niczego wypominał :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.