Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tomasxxx Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Jako ze na lotniskach poza etrami i mxami nie widac innych modeli postanowilem pojsc w inna strone .Od projektu do realizacji na szybkosci pykniety yak 54 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Fajnie że miałeś chęci na budowę i umieszczenie modelu na forum, bo tak szczerze to na forum jest trochę posucha , nie za wiele się buduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkdarch Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Fajny Może napisz gdzie go kupiłeś ,za ile ,jakie wymiary i waga.Co jest w zestawie?Wyglada na 2.2m. Latałem Yakiem Goldwinga i był super ale niestety złamałem kadłub za kabiną i teraz leży w kącie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 2 godziny temu, kkdarch napisał: Fajny Może napisz gdzie go kupiłeś ,za ile ,jakie wymiary i waga.Co jest w zestawie?Wyglada na 2.2m. Latałem Yakiem Goldwinga i był super ale niestety złamałem kadłub za kabiną i teraz leży w kącie. Tomek go nigdzie nie kupil bo sam projektuje i buduje swoje modele. Widzialem na zywo jego inny model i byl wykonany przepieknie, czysto ze nie mozna bylo oderwac oka. W dodatku wszystkie elementy wyposazenia rozmieszcza bardzo przemyslanie i wzorowo. Jego modele to dziela sztuki modelarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkdarch Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Pytam bo widzę wycinanie cnc. No tak zapomniałem że teraz każdy może mieć ploter cnc?. Sam mam coś takiego ale jeszcze nie do końca potrafię rysować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi