rallyman Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Zaliczyłem twarde lądowanie tzn po przeciągnieciu na mocnym wietrze easy glidera kretobicie z około 1 metra pod kątem 45 st na dziób i została skrzywiona oś 4mm i tu pytanie to jest takie delikatne ?? oś wymieniłem ale powiem że jestem troszke zdziwiony hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Cho nie napisałeś, jaki to silnik to uważam, że miałeś pecha. :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rallyman Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Silnik to RAY C3536/06 miał zapas w komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Już kiedyś pisałem że te silniki mają miękkie osie,ten typ tak ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don.Smerfo Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Wygnie się każda, a nawet i piasta. Tylko propsaver to trochę łagodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.