tomcar11 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 http://www.youtube.com/watch?v=b4hdgzpVwd8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 ale to juz było.... ( jak w tej piosence) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzjeson Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Wlasnie przez mnogosc tych tematow z Szabo przestalem jakos go "lubic" oO No ale jeszcze raz: co tu gadac,to Alan Szabo. Ale jest duzo,rownie dobrych pilotow,on jest sponsorowany przez te ...cos tam na A i dlatego wszedzie go pelno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celnik Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Ten filmik wyglada na symulacje, no gdyby nie ten czlowiek to powiedzialbym ze to symulator ale to juz było.... ( jak w tej piosence) Wtedy chyba bylo bez operatora heli w filmiku, ale glowy nie dam. Wczesniej myslalem ze to symulacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msegen Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 dzjeson, sponsoruje go Algin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzjeson Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 dzjeson, sponsoruje go Algin Wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Tak Neo Algin - ten producent leków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Nurofen Forte hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzjeson Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Czepiacie sie szczegolow.... ja zawsze zamieniam miejscami "i" i "g" Zeby nie bylo offtopa i moze akurat jeszcze ktos nie widzial: tak to wyglad od tej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Czy 0:11 - 0:16 i 2:55 - 3:09 to jest przyśpieszone xD ? Chodzi mi o ten obraz widoku nadajnika P.S: Tutaj widać skąd się wzięła nazwa heli "Kosiarka" http://www.youtube.com/watch?v=Y_WnNDf9scs&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzjeson Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Nie przyspieszone. Slychac nawet jak lopaty furkocza przy tych szarpaniach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Gdzie się podziała sila nośna? A ja nie rozumiem tematu - chyba o grawitacje chodzi ? Bo sila nosna jest tam gdzie byla - na lopatach :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Cytat: Gdzie się podziała sila nośna? A ja nie rozumiem tematu - chyba o grawitacje chodzi ? Bo sila nosna jest tam gdzie byla - na lopatach Dokładnie, temat dość kalecznie sformułowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 A tutaj dla fanów filmów w dobrej jakości: http://vimeo.com/463570 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.