Grzesiek Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Non toper taki kominikat.Wiem jak to zresetować ale na chwile.Ale na stałe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Wyłączyć połączenie z telefonem komórkowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Być może masz zapełnioną pamięć powiązań BT w radiu i w pobliżu jest jeszcze inne urządzenie BT które próbuje się dogadać z radiem. Na początek wyłącz w radiu automatyczne łączenie z urządzeniami BT. Możesz mieć jeszcze w radiu wolne miejsce na dodatkowe połącznie BT ale urządzenie z którym próbuje się dogadać radio nie jest kompatybilne ze standardem radia. Akurat w pionierze mam tak że łączył się automatycznie z kilkoma urządzeniami BT i jak wykrywał nowe to wyświetlał komunikat o nowym parowaniu które oczywiście końcyzło się błędem bo pamięć parowań była już zapełniona. Było to upierdliwe, wyłączyłem opcję łączenia z nowymi urządzniami i mam problem z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 2 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Cos w tym moze być,bo mam transmiter BT.Sęk w tym ze nie wiem jak mam to pokasować lub wyłączyć.Brak instrukcji.Menu po angielsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Podaj model radia, od tego trzeba zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 2 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Jest to model kdc ale jaki to już nie jestem w stanie odczytać bo starte z panela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 2 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Wydaje mi się ze to KDC 4047 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Ehhh, Twoje radio to KDC BT40U Manual jest tu. https://kasc.kenwood.com/files/prod/1660/5/KDC-BT30_BT40U(EN).pdf Strona 20, skopiuj, wrzuć do translatora i po zabiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 3 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Dzięki wielkie Sławku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi