TomTech Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Mam taki oto problem kontroler od mavic mini nie widzi telefonu stało to się po aktualizacji oprogramowania, sam dron reaguje na polecenia kontrolera. Czy ktoś orientuje się jaka może być przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTech Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Post pod postem. No i szukanie po sieci dało rezultat myślałem że to wina oprogramowania a przyczyna byłe w przewodzie, nie miałem oryginalnego i zastosowałem zwykły od ładowania plus przejściówka i to był błąd. Oryginalny przewód ma wtyczkę do nadajnika OTG (piny 4 i 5 w wtyczce zwarte). Zastanawia mnie dlaczego przed aktualizacją działało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1925 Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Raczej małe szanse że tutaj ktoś Ci dokładnie odpowie, próbuj na FB na grupach poświeconych dronom DJI. Sam do paru należę i również posiadam Mini ale nie mam pojęcia dlaczego tak się stało. Tutaj na forum modelarskim raczej będzie o dronach ale budowanych ręcznie, czyli wyścigowe FPV itd. Dlatego polecam szukać na Facebooku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTech Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Spodziewałem się z taką odpowiedzią, miałem nadzieję że ktoś miał taką przypadłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTech Opublikowano 23 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Proszę ten post skasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi