Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ryszard58 Opublikowano 22 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Piękny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław z Gdańska Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 W dniu 22.05.2022 o 12:30, merlin71 napisał: Piękny! Wczoraj, została skasowana moja rzeczowa krytyka promowania symboli faszystowskich (swastyka nazistowska) i jakości wykonania modelu szkutniczego. KONRAD, czy jest to jest twoja nazistowska robota? Co powiesz o promowaniu litery "Z"? Widziałem szkutnicze modele redukcyjne, nieżyjącego modelarza szkutniczego Stasia Szteinki i były to cudowne modele. Potrafię ocenić dobrą, piękną i cudowną robotę modelarską mimo faktu, że od bardzo wielu lat zajmuję się modelami latającymi Pewnie znowu skasujesz moją wypowiedź, tak jak wcześniej bywało. Niestety, czapka kaprala nie dodaje rozumu i wiedzy. Może wykreślisz mnie z Forum? - za czasów PRL, była to norma i rządowa cenzura. Pozdrawiam rozsądnych kolegów modelarzy. Staszek z Gdańska 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi