Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ryszard58 Opublikowano 22 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Maja 2022 6
Stanisław z Gdańska Opublikowano 29 Maja 2022 Opublikowano 29 Maja 2022 W dniu 22.05.2022 o 12:30, merlin71 napisał: Piękny! Wczoraj, została skasowana moja rzeczowa krytyka promowania symboli faszystowskich (swastyka nazistowska) i jakości wykonania modelu szkutniczego. KONRAD, czy jest to jest twoja nazistowska robota? Co powiesz o promowaniu litery "Z"? Widziałem szkutnicze modele redukcyjne, nieżyjącego modelarza szkutniczego Stasia Szteinki i były to cudowne modele. Potrafię ocenić dobrą, piękną i cudowną robotę modelarską mimo faktu, że od bardzo wielu lat zajmuję się modelami latającymi Pewnie znowu skasujesz moją wypowiedź, tak jak wcześniej bywało. Niestety, czapka kaprala nie dodaje rozumu i wiedzy. Może wykreślisz mnie z Forum? - za czasów PRL, była to norma i rządowa cenzura. Pozdrawiam rozsądnych kolegów modelarzy. Staszek z Gdańska 1
Rekomendowane odpowiedzi