janegab Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Marcinie dzis juz spakowany na Jeziorsko....myslę byś rozwazył by zrobic tam zaległy PUCHAR...jak co dzwon lotna wszędzie - sobota - moge cuś tam przygotować ....info ..dojazd itp na miejscu jest hotel ...knajpa....itp...ja kilku moge przenocowac pozdr Janek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Janku zorganizuj choć raz zawody, a ja chętnie po narzekam jak Ty. W biuletynie jest jasno napisane do kiedy ma być informacja gdzie latamy i czy latamy. Jak nie możesz znaleźć biuletynu to przeczytaj uważnie : https://f3xvault.com/?action=event&function=event_view&event_id=2313 i tam jest event info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 jakiś nerwowy ten Marcin z rana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Godzinę temu, cZyNo napisał: jakiś nerwowy ten Marcin z rana ? ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 ale to fajny chłopak i swietny pilot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Świetny operator obiektu latającego nie może być nerwowy z rana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 No i puchar śląska będzie w końcu na hałdzie. W naszym „Ukraińsku” Chętnych widzów zapraszam, szczególnie ze w sobotę ma bardzo mocno wiać. I chyba będzie całkiem szybko. jak ktoś chce dorobić i mieć dodatkowa kasę na modelarstwo, to może zostać sędzią bazowym. Proszę o kontakt PW z nerwowym Marcinem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 26 minut temu, cZyNo napisał: No i puchar śląska będzie w końcu na hałdzie. W naszym „Ukraińsku” Chętnych widzów zapraszam, szczególnie ze w sobotę ma bardzo mocno wiać. I chyba będzie całkiem szybko. jak ktoś chce dorobić i mieć dodatkowa kasę na modelarstwo, to może zostać sędzią bazowym. Proszę o kontakt PW z nerwowym Marcinem ? Rusko po wojnie zmieni nazwę na Ukrainsko? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 No i po zawodach wczoraj rusko pokazało nam swoją wredną postać - jak ruscy ? bylo kapryśne i nieprzewidywalne do bólu. No ale…gość z zagranicy przyjechał i dokopał nam, nie przejmując się kaprysami zbocza. Mimo silnego wiatru loty nie były szybkie bo zbocze słabo nosiło. Było kilka przerw na deszcz przy czym jedna doprowadziła do anulowania kolejki a druga do najszybszego czasu zawodów - 37.xx sek. Sumarycznie odlatane zostało 7 rund i zawody się zakończyły, bo na dziś prognozy były beznadziejne. Zasłużenie wygrał Laco ?????? Bo latał najrówniej przez cały dzień. Pola nie ustępował mu Marcin a Bogdan i Paweł walczyli zawzięcie gratulacje!!! wyniki końcowe: https://f3xvault.com/?action=event&function=event_view&event_id=2313 ja tym razem popełniłem dużo błędów na bazach przez co pokpiłem lepsze miejsce albo lepszych punktów. Swoją cegiełkę dołożyły zamotane warunki, szczególnie w pierwszych dwóch kolejkach. Co tu dużo pisać …. SKS ??? pora coś posklejać a nie latać ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Dziękuję Marcinowi i Wam wszystkim za przyjemną sobotę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Ja również dziękuje i jeszcze raz gratuluje ??? https://f3xvault.com/?action=event&function=event_view&event_id=2313&tab= 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Napisałem coś na mojej stronie internetowej. Użyj tłumacza internetowego. https://www.elektromodely.sk/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi