maxiiii Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Już nie wyobrażam sobie latania z aparaturą bez pulpitu i po zmianie aparatury postanowiłem wykonać nowy jak najbardziej dopasowany do moich preferencji. Cena firmowego pulpitu w sieci sięga 500 zł. Cena trochę z kosmosu. Wszystkie potrzebne pliki umieściłem na thingi Tray for X12S Horus. V2. 3D and CNC. Pulpit, Senderpult. by qlrs - Thingiverse Może komuś się przyda. W głowie mam już wersję szybko demontowalną na magnesach. Ale na razie to tylko projekt. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amatorsky Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Witam.Czy jest opcja zakupu tego pulpitu lub rysunków.Jaka była by cena.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 5 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Wszystkie potrzebne pliki umieściłem w pierwszym poście w linku do thingi. W głowie mam lepszą wersję (prostszą w budowie) na podstawie magnetycznej. Ta jest trochę rozbudowana ze względu na mały obszar roboczy mojej frezareczki. Najważniejsze są wymiary wewnętrzne a sama wielkość pulpitu może być dowolna i nie musi być cięta na frezarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi