jetfan Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Witam Wszystkich, Mam problem z namierzeniem osoby/warsztatu gdzie mógłbym zlecić naprawę tj spawanie tłumika z aluminium. Jeżeli ktoś z Was ma sprawdzone miejsce w okolicach W-wy to bardzo proszę o info na priv'a. Chodzi o fachowca, który ma doświadczenie w spawaniu takich drobiazgów, Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz.pl Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Nie wiem czy patrzałeś ale spróbuj do zakładów naprawy klimatyzacji oni spawają aluminuim. Kiedyś tam naprawiłem w ten sposób aluminiowe meble ogrodowe w których pękła jedna noga od krzesła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 jetfan, pokaż fotki co jest do spawania to się pomyśli popatrz sobie na ten wątek http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=11219&postdays=0&postorder=asc&start=75 a jak nie chcesz całości ogladać to masz poniżej przykład. Dodam ze spawanie Tig i Mig to znaczącą różnica w wytrzymałości spawu, większość przydomowych fachowców spawa MIGiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDYXYZZ Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Kolego w miejscowości baniocha jest dziadek który spawa aluminium tanio i bardzo dobrze napisz do mnie to dokładnie Ci opisze jak trafić do niego andyxyz@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.