czar1994 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 ten temat powstał dla tego bo uwielbiam filmy z II wojny światowej i w których są pokazane samoloty z ciekawym malowaniem np: brązowy myśliwiec z szczęką na przodzie lub bombowce lekko ubranych paniach :faja: i chciałbym sie dowiedzieć jak sie nazywają samoloty z takimi i podobnymi ciekawymi malowaniami. można tutaj wklejać zdjęcia i podawać linki do stron z takowymi samolotami :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Brązowy myśliwiec ze szczęką to P-40 Warhawk. Było mnóstwo takich samolotów, masz google, wiesz, że szukasz samolotów z II wojny więc gdzie problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 za to bombowiec z panienkami to pewnie B-17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Tutaj masz chyba wszystkie samoloty z WW2. http://www.air2ww.webd.pl/menu.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czar1994 Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 za to bombowiec z panienkami to pewnie B-17 no oto mi chodziło Tutaj masz chyba wszystkie samoloty z WW2.http://www.air2ww.webd.pl/menu.htm tą stronę już wcześniej widziałem. bardzo przydatna lecz fotek samolotów mogło by być więcej jak by ktoś dysponował fotkami tych panienek to wklejać bo ja po 0,5h szukania znalazłem 3 fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Hahaha, to jest forum modelarskie, a nie z panienkami. Rodzice strony xxx zablokowali, to się trzeba ratować? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 czar1994 wpisz w wyszukiwarkę "nose art" ewentualnie "pin-up" i nazwę samolotu, na pewno coś znajdziesz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czar1994 Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 niee nie zablokowali :wink: panienki mi są potrzebne do malowania mojego szybowca. postanowiłem troszeczkę go odmienić. z jednej strony skrzydła sobie walnełem krecika już :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Hubert z tym PIN-UP to chyba przesadziłeś :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Czar1994 O kurcze namaluj mi też takiego krecika Jak to zrobiłeś? Kredkami xD? EDIT: Potrzebny mi on żeby mój model nie patrzył na kreciki w dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Malker tu masz Plus kilka innych http://images.google.pl/images?um=1&hl=pl&lr=&q=krecik&revid=1230609502&ei=_LyRSeHkC5bg0QX38cSNCw&sa=X&oi=revisions_inline&resnum=0&ct=broad-revision&cd=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Malker http://images.google.pl/i...d-revision&cd=1 Widziałem i co ja z tym zrobię ? Ja nie umiem tak rysować xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 kup kartki samoprzylepne wydrukuj i naklej na model ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Czemu to nie jest w moim temacie ? Już byś zarobił Pomógł Ehe kreciki już sie przygotowują do wiosny http://www.youtube.com/watch?v=8lugJIegVR4 OJ będzie bolało Musze szybko krecika na modelu trzasnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czar1994 Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 o przepraszam przez kilka h nie obczajałem fora :faja: krecika narysowałem tak że w jednym z tematów tematów znalazłem go i postanowiłem sobie przerysować na kartkę jeszcze raz i znowu aż na skrzydło ja też nie umiem rysować mam dysgrafie dyslekcje dysortografie ;D dysmózgowie mówią ale sie nie przejmuje ;D hubert_tata oto mi chodziło ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Taki ułomny i potrafi napisac poprawnego językowo posta. Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ułomny to raczej za ostre i trochę obraźliwe stwierdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czar1994 Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 atam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.