Pablooo Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Niedawno zakupiłem mini heli marki Flier i mam z nim problemy jak startuje do gury to bardzo mocno znosi go na lewa strone niewiem oco biega ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Po pierwsze, trymerami próbowałeś ustawiać? Po drugie gdy trymery nie pomagają musisz odkręcić lub dokręcić snapy tarczy w odpowiedzią strone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablooo Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 a coto so te snapy ja sie nieorietuje niedawno dopiero zaczełem przygode z modelarstwem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 http://www.allegro.pl/item519377141_micro_helikopter_flier_zdalnie_sterowany_gratis.html czy to ta zabaweczka??jak tak to trochę to wyjaśnia ja tez takie coś dostalem i miałem te same przyczyny....przy łopatkach oderwało mi taką małą ,, dźwigienkę''.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablooo Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 no tak mi ja odłamało ale ja przykleiłem. tak to jest ten model i co zrobiłes jak ci oderwało ta dzwignie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 nic leży za biurkiem i czeka na klej ca (chyba wytrzyma),,,,,,a jak skleiłeś to jej w locie nie oderwało?? posprawdzaj jeszcze czy tam coś jeszcze luźno nie lata...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablooo Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 no skleiłem klejem super glue ale znowu sie oderwało to zrobiłem dziurke w tej dzwigni i przedziałem mały,cienki drucik i załapałem zato oczko i skreciłem ten drucik i pyka a to mi sie stało przy ladowaniu za mocno go spusciłem i sie rozwalił. Jak spojrzałem na niego z przodu jak był wlaczony to zobaczyłem ze po lewej stronie jest nizej skrzydło ??? musi tak byc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 nie może tak być. pewnie zmieniłeś długość tym druckiem i dla tego jest przechylony.... i pamiętaj że się to musi luźno obracać a nie na stałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablooo Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 jedynym wyjsciem jest kupic nowa lopate ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 niby tak ale wątpie czy uda ci się znależć taką część zamienną do tego helusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablooo Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 http://www.allegro.pl/item549329086_glowny_wirnik_smiglo_do_mikro_helikoptera.html zobacz nato będzie pasowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 o znalazłeś sprawdź średnicę i chyba powinno być ok (to są raczej uniwersalne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablooo Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 tak napewno dobre będzie a propo trymer to on wogule cos daje jak sie go naciska bo jka ja go naciskałem to zadnych reakcji niebyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 bo po każdym naładowaniu się resetuje....jak go puścisz to musisz szybko naciskać kilkanaście razy i po chwili powinien się ustawić ( 1 naciśnięcie nic nie daje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablooo Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 nic niedało nadal skreca i wariuje mysle ze musze kupic nowe śmigło :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 tak jak zmienisz śmigło to na pewno pomoże....a co do trymera to działa ale jak model jest 100% sprawny i wszystko ładnie chodzi no a ty masz teraz połamane śmigiełko. trymer działa na obracanie modelu np jak obraca się w lewo to dajesz trymera w prawo i powinien się przestać obracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablooo Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 no tak prubowałem i nic nie pomagało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 no bo to mało skuteczne.....musisz się liczyć z tym, że to jednak zabawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablooo Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 no wiem a co polecasz na poczotek jakis wiekszy model mysle nad dragon fly 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 lama firmy e-sky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.