Skocz do zawartości

problem z mini heli pomocy !!!

Pablooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno zakupiłem mini heli marki Flier i mam z nim problemy jak startuje do gury to bardzo mocno znosi go na lewa strone niewiem oco biega ??? :(:(:(

Opublikowano

Po pierwsze, trymerami próbowałeś ustawiać? Po drugie gdy trymery nie pomagają musisz odkręcić lub dokręcić snapy tarczy w odpowiedzią strone.

Opublikowano

no skleiłem klejem super glue ale znowu sie oderwało to zrobiłem dziurke w tej dzwigni i przedziałem mały,cienki drucik i załapałem zato oczko i skreciłem ten drucik i pyka a to mi sie stało przy ladowaniu za mocno go spusciłem i sie rozwalił. Jak spojrzałem na niego z przodu jak był wlaczony to zobaczyłem ze po lewej stronie jest nizej skrzydło ??? musi tak byc ?

Opublikowano

tak napewno dobre będzie a propo trymer to on wogule cos daje jak sie go naciska bo jka ja go naciskałem to zadnych reakcji niebyło

Opublikowano

tak jak zmienisz śmigło to na pewno pomoże....a co do trymera to działa ale jak model jest 100% sprawny i wszystko ładnie chodzi :P no a ty masz teraz połamane śmigiełko. trymer działa na obracanie modelu np jak obraca się w lewo to dajesz trymera w prawo i powinien się przestać obracać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.