Jump to content

problem z mini heli pomocy !!!

Pablooo

Recommended Posts

Posted

Niedawno zakupiłem mini heli marki Flier i mam z nim problemy jak startuje do gury to bardzo mocno znosi go na lewa strone niewiem oco biega ??? :(:(:(

Posted

Po pierwsze, trymerami próbowałeś ustawiać? Po drugie gdy trymery nie pomagają musisz odkręcić lub dokręcić snapy tarczy w odpowiedzią strone.

Posted

no tak mi ja odłamało ale ja przykleiłem. tak to jest ten model i co zrobiłes jak ci oderwało ta dzwignie ?

Posted

nic :P leży za biurkiem i czeka na klej ca :P (chyba wytrzyma),,,,,,a jak skleiłeś to jej w locie nie oderwało?? posprawdzaj jeszcze czy tam coś jeszcze luźno nie lata......

Posted

no skleiłem klejem super glue ale znowu sie oderwało to zrobiłem dziurke w tej dzwigni i przedziałem mały,cienki drucik i załapałem zato oczko i skreciłem ten drucik i pyka a to mi sie stało przy ladowaniu za mocno go spusciłem i sie rozwalił. Jak spojrzałem na niego z przodu jak był wlaczony to zobaczyłem ze po lewej stronie jest nizej skrzydło ??? musi tak byc ?

Posted

tak napewno dobre będzie a propo trymer to on wogule cos daje jak sie go naciska bo jka ja go naciskałem to zadnych reakcji niebyło

Posted

bo po każdym naładowaniu się resetuje....jak go puścisz to musisz szybko naciskać kilkanaście razy i po chwili powinien się ustawić ( 1 naciśnięcie nic nie daje)

Posted

tak jak zmienisz śmigło to na pewno pomoże....a co do trymera to działa ale jak model jest 100% sprawny i wszystko ładnie chodzi :P no a ty masz teraz połamane śmigiełko. trymer działa na obracanie modelu np jak obraca się w lewo to dajesz trymera w prawo i powinien się przestać obracać

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.