dzjeson Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 WItam Zatem i ja pochwale sie w koncu jakims konkretnym filmem,szkoda tlyko ze nie z udzialem heli,ale samoloty tez sa jak najbardziej OK Sobotnie loty,przy dosc wietrznej pogodzie jak na deproniaka. BYly proby zawisu,ale wiatr mnie znosil,nie bylo szans. Na samym poczatku,po wypuszczeniu z reki widac jak nim wiartr targal... duzego pola do popisu nie mialem Ogladac w HD! Niedlugo wersja bardziej HD na vimeo. A tu, crash ktory pewnie wiekszosc juz widziala. Pozniej jeszcze wkleje linka do monazu naszych lotow ,kolegi,ktory latal helikiem. Pozdrawiam
Kwasiu Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Tak zapytam z ciekawości, jaka waga?? Bo mam pewien silniczek i chce zrobić coś takiego ale nie wiem czy uciągnie
dzjeson Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Opublikowano 11 Lutego 2009 Waga.... za duza. RTF wazy 405g. Poczatkowo wazyl 370,ale go wzmocnilem i wyszlo tyle ile wyszlo. Mimo moich wzmocnien model jest za miekki i ogonek jest za wiotki. Ale moglbym z waga zejsc jeszcze nizej gdyby nie to,ze uzylem styroduru ktory sam cialem na plastry 7-8mm. Dobrze,ze mam mocny silnik,na lekko poza polowa wychylenia drazka gazu,robie zawis Teraz wlasnie zamierzam kupic jakis lepszy model,bo ten,pomimo tych 7 lotow swoje przezyl a latac sie jako tak nauczylem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.