kuba r. Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Cześć, mam w małym elektroszybowcu silnik LDARC XT1806 LDARC XT1806 1806 2500KV 3 4S bezszczotkowy silnik do RC FPV Racing Freestyle drony 200GT wymiana DIY części|Części i akcesoria| - AliExpress wraz z regulatorem 20A SkyWalker i do tego śmigło składane, jakieś 6x3. Wszystko działało bez problemów, aż ostatnio silnik przestał uruchamiać się poprawnie tzn. przy starcie tylko skacze lewa/prawa i przy tym bardzo się grzeje, czasem wystartuje poprawnie, ale to 1/10 prób naziemnych. Zastanawiam się, czy przypadkiem się nie przegrzał, bo latałem na upałach i właśnie wtedy zaczął się problem, czy to możliwe? Dodam, że jak zdejmę łopaty śmigła to startuje bez problemu. Pozdrawiam, Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Na moje, uzwojenie w silniku padło, jak kreci to nie ma przypadkiem nieco innego dźwięku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Wydaje mi się, że dźwięk się faktycznie lekko zmienił, zrobił się jakby trochę 'metaliczny'. Czyli do utylizacji, albo przewinięcia? Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Jak masz speca od przewijania albo czujesz się na silach to jak najbardziej można podjąć probe reanimacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 13 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Właśnie nikogo takiego nie znam, silnik mam wpasowany idealnie w szybowcu, więc zależy mi na tym żeby nie zmieniać modelu silnika, a nowego nie mogę nigdzie znaleźć ? Chyba napisze posta na forum, czy ktoś mi go nie przewinie. Dzięki za info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Napisz do mnie na PW. Przewinę Ci go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi