FnmirkSolaris Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Moje imię Fnmirk Solaris, jestem nowym członkiem tego forum. liczę, że znajdę tutaj ciekawe informację, oraz może będe też mógł sie udzielać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Ciekawe imię,jak to się wymawia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Mnie ciekawi awatar niezgodny z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 10 godzin temu, FnmirkSolaris napisał: jestem nowym członkiem tego forum A to ciekawe... W wolnej chwili rzuć okiem na regulamin forum i popraw co nieco . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi