Irek M Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Wreszcie zacząłem trochę bawić się tym loggerem ale cały czas nie mam pewności czy dobrze odczytuję wskazania, Nie wiem czy fotki w kolejności załadują się więc trochę pomogę sobie: pierwsza : L.COG 094,2 V4 oznacza wysokość maksymalną, średnią czy to w ogóle co innego? : M,SpD 000,6 km/h to zapewne prędkość Ale jest też takie wyświetlenie: COG 065,6 Speed 000,0 km/h fotka nr 2. Nawet jeśli szybowałem pod wiatr to chyba nie mogłem uzyskać prędkości 0 km/h A na trzeciej fotce dystans maksymalny modelu od miejsca startu - 104m ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Manual: https://cdn-global-hk.hobbyking.com/media/file/175032429X318849X38.pdf z którego wychodzi, że: 1 godzinę temu, Irek M napisał: pierwsza : L.COG 094,2 V4 oznacza wysokość maksymalną, średnią czy to w ogóle co innego? : M,SpD 000,6 km/h to zapewne prędkość Okno Kursu i Prędkości pokazuje ostatni kurs i osiągniętą maksymalną prędkość. 1 godzinę temu, Irek M napisał: COG 065,6 Speed 000,0 km/h okno Kurs/Prędkość pokazuje aktualny kurs rejestratora (COG) i prędkość. Trzecie to odległość i całkowity czas rejestrowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Dzięki za instrukcję. Miałem gdzieś zapisane na kompie ale nie mogę odnaleźć. Czyli wysokości to nie pokazuje? A jakiś zamiennik wskazujący wysokość i prędkość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi