Arkos Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Witam ! Nigdzie nie mogę znaleźć wymiarów silnika PREMAX 400, może ktoś z kolegów miał ten silnik w reku i może mi doradzić jakim zamiennikiem bez szczotkowym z HobbyCity zastąpić ten silnik. Silnik ma pracować w MINIMAG`u Multiplexa link do modelu Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Za Multiplexrc.de Motore Permax 400/6V #332545 No-loaded speed RPM approx.: 16.800 Cell count NiXX: 3 - 8 Current drain Idle / max. eff / max. 1 min: 0,8 A/4,1 A/7,0 A ? x L: 27,5 mm x 40,5 mm Weight: 73g Shaft ?: 2,3 mm Po użyciu funkcji szukaj TO jest jeden z pierwszych wyników i rozwiązuje chyba wątpliwości :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Super ! Dzieki :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 zamienieniałem zwykłym chińskim "dwonkiem". Różnica jak niebo i ziemia :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.