gryzoń Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Czy wie ktoś ile kosztuje przesyłka w tym sklepie do polski? Od jakiej kwoty opłaca się tam kupowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 :szukaj!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Wysyłka do polski zależy od typu nadania i od wagi paczki. Na górze strony hobbycity jest "postage table" czyli tabela opłat pocztowych. Zajrzyj. Czy się opłaca? Wejdź na strony większości sklepów w Polsce i zobacz, że opłaca się zamawiać przy kiklu sztukach towarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzoń Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ja znałem ten sklep już wcześniej i wiem jakie są różnice. Do kilograma to opłaca się zamówic nawet przy obecnym kursie dolara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Temat zamykam, bo wszystko zostało już powiedziane tu: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=1229 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.