Daniel95 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 witam, jak w temacie , wikol czy CA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 witam, jak w temacie , wikol czy CA? Zależy od oczekiwań, jakie stawiamy spoinie. :wink: Są kleje lepsze od Wikolu i wytrzymalsze od CA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 wipisząc wikol miałem na myśli UHU COLL/ nie wiem czy to to samo ale to jest lepsze od CA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ja właśnie kończe GUPPY i kleje go zarówno CA jak i wikolowatym. CA jest dla mnie za szybki w niektórych sytuacjach wówczas przachodzę na Wikol. Wszystko zależy od preferencji no i od tego co napisał madrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Uhu jest lepszym klejem od CA CA jest lepszym klejem od Uhu Dlaczego tak? .Wszystko zależy co chcesz kleić. Większe powierzchnie , bardziej obciążone kleimy Uhu a CA potraktuj jako szpilki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 bardzo dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.