xpr Opublikowano 25 Lutego 2007 Opublikowano 25 Lutego 2007 Witam! Jakis czas temu zaczolem robic dosc dziwne modele i trwa to do dzis... O to foto realacja z budowy latającej reklamy dla firmy ktora mnie sponsoruje Musiałem zrobic cos takiego w skali 2:1 i jeszcze miało to latac Cały model zrobiłem z depronu dosc plastyczny material I ku mojemu zdziwnieniu wyszlo to dooosc duuze jak na depronowca dlugie na 2m.. Na poczatku wygladalo to jak stacja MIR co bylo zianie to masakra Stateczniki... Prawie gotowe I ktoregos pieknego styczniowego ? dnia przyszedl czas na oblot tego czegos model wyszedl dosc lekki wazy oklo 1100g przy wymiarach.. dlugosc ok 200cm rozpietosc 175cm wyposazenie bylo sponsorowane : radio: COCKPIT SX motorek : AXi-gold 2808/24 + GWS HD 1060 reg: Jeti ADVANCE 30 Plus accu: 3E Model 11,1V 2200 mAh, 10C serwa : 5x HS-55 na poczatek polecialem swoim ulubionym modelem aby zapoznac sie z nowym radiem a w koncu wziolem sie za to cooos noo i sam lot a tu film z oblotu http://zonk-team.reyu.net.pl/hammer.wmv a tu film z oblotu http://zonk-team.reyu.net.pl/hammer.wmv
motyl Opublikowano 25 Lutego 2007 Opublikowano 25 Lutego 2007 po pierwszych słowach i pierwszej fotce myślałem ze ktoś sobie "jaja" robi Ale jestem pod wrażeniem zę to wogóle poleciało
modelmaniak Opublikowano 25 Lutego 2007 Opublikowano 25 Lutego 2007 HAHA!!! Super model... Wreszcie coś oryginalnego... wyposazenie bylo sponsorowane : radio: COCKPIT SX motorek : AXi-gold 2808/24 + GWS HD 1060 reg: Jeti ADVANCE 30 Plus accu: 3E Model 11,1V 2200 mAh, 10C serwa : 5x HS-55 Coś Cie "cienko" sponsorują.... powinni sie wstydzić... Albo słabo negocjowałeś warunki... :wink:
xpr Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Opublikowano 25 Lutego 2007 nie noo dostalem duzo wiecej sprzetu tu tylko wymienilem to co wsadzilem do tego modelu
pablos Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 latatajace kosiarki to przeszlość strzeszcie sie nisko przelatujących młotów pneumatycznych gratuluję ulotnienia młota ;D
Tomek Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 Mało z krzesła nie spadłem jak go zobaczyłem
hubert_tata Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 Bardzo fajny latający młotek Szkoda, że nie sprawdziłeś najpierw czy udała ci się makieta młota, przez rozpisanie konkursu: "Co to jest?". Ciekawe, czy ktoś by to odgadł
Jacek Gabrysiewicz Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 Witam ! Wspanialy modelik i w sam raz na zawody LATAJACYCH WYNALAZKOW ktore odbywaly sie co roku w Starogardzie Gd. ale czy cos w tym roku bedzie to niwiem ale powiem suuuper
marcin133 Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 Model bardzo ciekawy chodź fajniejszy mógłby być sterowiec (wierniejsze oddanie kształtu) co do LATAJĄCYCH WYNALAZKÓW. W zeszłym roku impreza się nie odbyła z powodu (jak mi wiadomo) niedociągnięć organizacyjnych - dokładnie chodziło o bezpieczeństwo. Jak będzie w tym roku na razie nie wiadomo - jeśli będę coś wiedział dam znać.
xpr Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Opublikowano 27 Lutego 2007 Zapewne i tak ale wydaje mi sie ze łatwo sie balonu fotorealistycznego sie zbyt łatwo nie robi
Jacek Gabrysiewicz Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 Czesc Marcin 133! No pewnie jestem z kolega stalym bywalcem tych zawodow i jak vos kolwiek bys wiedzial do sie odezwij ok
marcin133 Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 Przygotowania do zawodów latających wynalazków w Starogardzie rozpoczęte Bliższe dane są jeszcze nie określone.
Jacek Gabrysiewicz Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 Witam ! Tzn, ze w tym roku jest szansa na zawody a jak tak to jakbys wiedzial co i kiedy to daj znac ok Z kolega napewno bedziemy na 100%
voltariel Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 Heja!!! :shock: O CIE FELEK! :shock: Cos... dziwnego Ale pieknego! Ide sie czegos napic, bo ze smiechu mnie zoladek rozbolal :wink: Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.