ToMarkov Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Witam, mam silnik ASP FS52 oraz dwa tłumiki z FS91 Wyjście na kolanko wydechowe w 52 jest mniejsze o 1mm niż w 91 i zastanawiam się jak to obejść, chcąc zmniejszyć gwint wydaje mi się że jest za mało materiału aby gwintownikiem zmniejszyć średnicę gwintu na kolanku a z kolei rozwiercac otwór w silniki nie za bardzo bym chcial bo pewnie skończyło by się to awaria całego silnika. Próbuje znaleźć tłumik i kolanko do asp fs52 ale nie mogę nic znaleźć w naszych sklepach więc może pozostaje dorobić rurkę np mosiężną z gwintem m10 i m11 czy może macie jakiś inny pomysł jak to obejść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Szukaj od osa fs 40 jest taki sam gwint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanislaw Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 praca dla tokarza z gwintami i wyginanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi