KRUUP Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Akumulatory od telefonów się kompletnie nie nadają . Nie spotkałem współczesnego telefonu który brałby więcej niż 1 A i do tak małych poborów są przystosowywane telefoniczne akumulatorki . Czytasz nie umiesz :?:
buwi777 Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 "działeczka" - TY se daj spokój z bateriami od telefonu. Kup se porządne 4 akumulatorki np. SANYO eneloop lub HR-3U, zlutuj w pakiet i lataj a nie zadawaj "dziwnych" pytań. ps. to "se" to tak specjalnie - winno być "sobie"
marcin133 Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Zrób, zleć komuś zrobienie, kup gotowy pakiet odbiornika z czterech cel akumulatorków AA (akumulatorki firmowe SANYO,GP mam też PHILIPS i też w porządku, żadnych MaxCell czy podobnych) Jeśli ważna waga a pobór prądu nie duży można zrobić to samo z cel AAA. Tak dla Ciekawostki wam podam, mój kolega przy modelu HLG używał tylko trzech cel do zasilania - priorytet waga i rozmiar. To wszystko działało i latało. Nie wiem co to był za odbiornik i serwa ale po pomyślnym przetestowaniu takie zasilanie może być możliwe.
Gość Anonymous Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 a czy mogą być akumulatorki r3 (1100mah)?? zrobione w pakiet??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.