Gość Anonymous Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 co nie pasuje w nim?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Akumulatory od telefonów się kompletnie nie nadają . Nie spotkałem współczesnego telefonu który brałby więcej niż 1 A i do tak małych poborów są przystosowywane telefoniczne akumulatorki . Czytasz nie umiesz :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 "działeczka" - TY se daj spokój z bateriami od telefonu. Kup se porządne 4 akumulatorki np. SANYO eneloop lub HR-3U, zlutuj w pakiet i lataj a nie zadawaj "dziwnych" pytań. ps. to "se" to tak specjalnie - winno być "sobie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Zrób, zleć komuś zrobienie, kup gotowy pakiet odbiornika z czterech cel akumulatorków AA (akumulatorki firmowe SANYO,GP mam też PHILIPS i też w porządku, żadnych MaxCell czy podobnych) Jeśli ważna waga a pobór prądu nie duży można zrobić to samo z cel AAA. Tak dla Ciekawostki wam podam, mój kolega przy modelu HLG używał tylko trzech cel do zasilania - priorytet waga i rozmiar. To wszystko działało i latało. Nie wiem co to był za odbiornik i serwa ale po pomyślnym przetestowaniu takie zasilanie może być możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 a czy mogą być akumulatorki r3 (1100mah)?? zrobione w pakiet?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Oczywiście :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.